Rubriky
17/2020

Kiekert opět potěšil seniory

Koncem roku 2018 se naše společnost rozhodla udělat něco hezkého pro seniory a připravila jim nejen vánoční nadílku, ale také velkolepý koncert. Rok se s rokem sešel a je nám ctí, že jsme letos mohli radost do Domova u fontány přinést znovu.

Ten příběh si asi všichni pamatujete. Jako jedna z nejvýznamnějších firem regionu máme tu povinnost a čest pomáhat svému okolí, a proto jsme o předminulých Vánocích připravili pro přeloučské seniory velké překvapení. Zjistili jsme, o co si každý z nich napsal Ježíškovi, a potom jsme požádali vás, naše zaměstnance, o spolupráci. A tyto Vánoce byla odezva stejně úžasná jako v roce 2018. Během pár dní jste vybrali, zakoupili, zabalili a předali téměř všech 152 dárků. A o dárky, které zbyly, se ochotně postaral náš top management.

Vánoční oslava se v Domově u fontány konala třetí adventní neděli. Slavnostní atmosféru podpořil koncert dechové kapely Pardubická šestka, která udělala všem přítomným radost takovými hity, jako je Škoda lásky či Čtyři páry bílých koní. A mezi písničkami proběhlo pod krásně nazdobeným stromečkem slavnostní předání dárků dojatým obyvatelům domova pro seniory.

„Rád bych jménem našich klientů společnosti Kiekert a jejím zaměstnancům poděkoval,“ říká Rastislav Ostríž, vedoucí oddělení přímé péče, a dodává: „Myslím, že je velmi úctyhodné a krásné, že jste si našli na takovouto krásnou akci čas. Podobná setkání jsou pro nás velmi přínosná a těšíme se na další milé zážitky, které nám spolupráce s Kiekertem přinese.“

Ještě jednou děkujeme všem, kteří se na krásných Vánocích pro přeloučské seniory podíleli. Video a fotografie naleznete jak na našem Facebooku, tak na stránkách
kiekert.jobs.cz.