Rubriky
18/2020

Kiekert v časech koronaviru

Uplynulé tři měsíce byly pro naši firmu z pohledu ochrany zdraví zaměstnanců a zachování byznysu náročnou zkouškou. Ani v těchto chvílích jsme však nezapomínali na přeloučský region či drobná rozptýlení.

Radost pro seniory
Letošní Velikonoce byly pro seniory z přeloučského Domova u Fontány obzvláště tíživé. Kvůli epidemii se nemohli navštěvovat, ani společně sledovat televizi. Děti našich zaměstnanců jim proto nakreslily více než sto obrázků s jarní tématikou, aby si jimi mohli vyzdobit pokoje a společenské místnosti.

Roušky pro Přelouč
Rádi jsme vyhověli žádosti skupiny Roušky pro Přelouč a okolí, která nás požádala o materiální pomoc pro výrobu a distribuci roušek. Společnost Kiekert jim obratem věnovala stovky uzavíratelných sáčků na roušky, igelitových pytlů na materiál a textilních pásek. Děkujeme za skvělou práci, snahu a nadšení!

Soutěž o nejhezčí roušku
Přestože situace s ochrannými pomůckami nebyla v dubnu jednoduchá, naši zaměstnanci opět prokázali svou šikovnost a do výroby roušek se pustili vlastními silami. Jako poděkování a podporu této aktivity jsme na našem Facebooku uspořádali velkou soutěž o hodnotné ceny.