Rubriky
18/2020

Woodcote Přelouč se rozšiřuje. Buďte u toho!

Soutěž s firmou Woodcote patřila v loňském roce k těm neúspěšnějším. Tento přeloučský obchod se nyní rozrůstá a stále platí, že zde můžete získat nejen veškerý stavební materiál, ale také konzultace, zaměstnaneckou slevu či soutěž o poukázky.

Oblíbili jste si obchod se stavebním materiálem Woodcote, který doslova sousedí s naší firmou? Pak vás jistě potěší informace, že tento významný hráč na poli prodeje stavebnin, sádrokartonů, dveří či podlah zásadním způsobem rozšiřuje svou prodejnu. Nové prodejní prostory, které se otvírají již 15. června, se nacházejí na stejném místě, tedy naproti benzínové pumpě PumpOil. Dostat se k nim je navíc ještě jednodušší – jsou přímo u silnice u příjezdu k zahradnictví.

Woodcote je na českém trhu již 28 let a ve svém portfoliu má na šestnáct tisíc položek od 321 firem. A co vše společnost Woodcote nabízí? Vlastně vše, co se na domku nachází: materiály na hrubou stavbu, sádrokartony, stropní systémy, tepelné a hydro­izolace, barvy, sanitu, dveře a podlahy, střechy či zateplovací systémy. To ale není vše: mnohé z vás jistě potěší také doprovodné služby jako doprava materiálu či zajištění odborných montáží a řemeslníků. Na čem si však Woodcote nejvíc zakládá, a co jej odlišuje od podobných stavebnin je poradenská činnost.

Plánujete si nové prodejní prostory firmy Woodcote prohlédnout? Pak to pro vás máme dobrou zprávu: všichni zaměstnanci, kteří se tam v červnu prokáží zaměstnaneckou kartičkou Kiekert, získají při nákupu nad 500 Kč slevu dvě stě korun. A to není vše: zároveň můžete vyhrát také poukázky na 2 000, 1 500 a 1 000 Kč. Stačí, když nám na adresu zpravodaj@kiekert.com do 25. června správně odpovíte na otázku: „Jak se jmenuje pět základních divizí prodejen Woodcote“ (nápovědu naleznete na woodcote.cz/prodejny). Těšíme se na vaše odpovědi a přejeme hodně sil do zvelebování vašich příbytků.