Rubriky
20/2020

Co je pod stromečkem lepší než knížka?

Nejkrásnější svátky v roce se již blíží a s nimi i každoroční příjemné starosti, jak potěšit naše nejbližší. Pokud máte rádi šustění stránek a vůni čerstvého tisku, máme pro vás řešení – Knihy Dobrovský.

Rodinné knihkupectví – tak se dá asi nejlépe vystihnout společnost Knihy Dobrovský. Z maličké prodejny se postupně vypracovala až na jednu z největších prodejních sítí s knihami, a to nejen díky skvělým titulům, ale také díky zkušenému personálu.  

Marketingového specialisty Antonína Sandera jsme se zeptali, o co je nyní v prodejnách Knihy Dobrovský největší zájem. „Předvánoční nákupy jsou v plném proudu a u nás si poutavý titul najde opravdu každý. Pokud bych mohl doporučit typy pro tatínky, byla by to výpravná kniha o slavném režisérovi Tarantino – retrospektiva či thrillerový bestseller Řetěz od Adriana McKintyho. Maminky by si mohly oblíbit romantický a tajemný román Strmý pád od Bianci Iosivony nebo Její třešničky – erotický román plný humoru od Penelope Bloom. No a pro děti u nás jasně vedou Pohádky na dobrou noc z celého světa – výběr 70 pohádkových příběhu ze všech koutů zeměkoule a Přežije ten nejslabší, napínavá a zábavná čtení pro teenagery.“

Rozhodli jste se obdarovat své nejbližší pěknou knížkou? A chtěli byste ji zadarmo? Pokud ano, stačí s námi soutěžit! Do 16. prosince nám pošlete na adresu zpravodaj@kiekert.com odpověď na otázku: „Jakou webovou adresu má společnost Knihy Dobrovský?“. Tři vylosovaní výherci se budou moci těšit na dárkový poukaz v hodnotě 1 000 Kč do prodejny tohoto knihkupectví v pardubickém obchodním centru Palác Pardubice. 

A to není vše – každý zaměstnanec, který se v prosinci v této prodejně prokáže zaměstnaneckým průkazem Kiekert, získává slevu 10 %! Hezké Vánoce a příjemné nákupy všem.