Rubriky
21/2021

NuEntry – nový směr, nový web

Společnost Kiekert, největší výrobce automobilových zámků na světě, rozhodně neusíná na vavřínech. Jako technologický lídr ve svém oboru pracuje na nových systémech, které najdou uplatnění ve vozidlech budoucnosti. Nová skupina inteligentních produktů se nazývá NuEntry.

Proč právě „NuEntry“? Jedná se o anglickou slovní hříčku. Entry znamená vstup, Nu je fonetický přepis slova New, tedy nový. Dohromady tak dostaneme neotřelé spojení, symbolizující novou generaci zámkových řešení pro moderní vozy zítřka. Hlavní roli zde samozřejmě budou hrát mobilní telefony, konektivita a nová chytrá řešení, počítající například s virtuálními klíči od auta, pro která již kliky dveří budou minulostí.  

Pro prezentaci těchto nových produktů vznikl také nový web, který naleznete na adrese nuentry.com. Tato online platforma je zcela odlišná od všech webů, které od Kiekertu znáte a rozhodně stojí za návštěvu. Nejenže má moderní responsivní design, který sám pozná, zda stránky prohlížíte z mobilu, tabletu či počítače a vždy tomu přizpůsobí svou grafiku, ale hlavně nabízí interaktivní 3D model vozu, se kterým si můžete sami otáčet a virtuálně poznávat nové zámkové technologie naší společnosti. Ke každé z nich pak naleznete množství informací, včetně videí, fotografií a animací. Za zmínku také stojí zajímavé podstránky o historii naší firmy, na něž se můžete dostat také z přímé adresy www.160years.com. Zde naleznete přehlednou časovou osu, na které můžete hravou formou poznávat klíčové produkty společnosti Kiekert.

Stránky, které slavily velký úspěch jak u našich zákazníků, tak i odborné veřejnosti, jsou dílem našich kolegů z Německa. Krásným završením tohoto projektu pak bylo první místo, které nová platforma získala v prestižní mezinárodní soutěži „Automotive Brand Contest 2020“, konkrétně v kategorii „Digital“. Stránky jsou v anglickém jazyce, ale automatický překlad do češtiny již umí skoro každý webový prohlížeč.