Rubriky
23/2021

Bezstarostně šlápnout na plyn…

Letní prázdniny se blíží, a s nimi také mnoho výletů a dovolených. Jsme rádi, že partnerem dnešní soutěže se stala společnost Louda Auto, která vám může pomoci nejen s kontrolou vozu před dlouhou cestou, ale také nabízí více než atraktivní výhry.

Společnost Louda Auto není třeba asi nikomu představovat, její vyhlášené autosalóny a servisy pokrývají kromě Pardubic také celou Českou republiku. Se svými 700 zaměstnanci je firma Louda Auto největším tuzemským dealerem nových vozů Škoda a dalších deseti značek. Vedle prodeje a autorizovaných servisů můžete také využít jejích služeb autobazaru či autopůjčovny. 

Louda Auto našim zaměstnancům dlouhodobě nabízí zvýhodněné služby v servisu, který se nachází v Pardubicích v ulici Teplého. Každý zaměstnanec, který sem dorazí se svou škodovkou a prokáže se kartičkou Kiekert, získá slevu 22 % na práci a 15 % na materiál. Objednat se můžete i online na Škoda-servis stránkách: www.louda.cz/servis. Ostatní značky automobilů si můžete nechat opravit v servisu Bosch, který se nachází v tom samém objektu. Zde naši zaměstnanci získávají slevu 15 % na práci a 15 % na materiál. Při opravě nad 2 000 Kč bez DPH Vám také umyjí vůz zdarma a nad 10 000 Kč  bez DPH získáte zdarma na jeden den náhradní vozidlo, a každý další za 500 Kč. Opět se stačí prokázat kartičkou Kiekert. Objednání online na Bosch servis na stránkách: www.servis-dukla.cz.

A to není vše! Vyrážíte na dalekou dovolenou a rádi byste si pro jistotu nechali zkontrolovat vůz? Není problém! Tuto „garanční“ prohlídku, která standardně stojí 800 Kč, může mít každý, kdo se prokáže zaměstnaneckým průkazem, za pouhých 300 Kč a to až do konce června.

Přejděme ale k tomu nejlepšímu – k soutěži! Co byste říkali na zapůjčení nového vozu i s plnou nádrží na celý víkend? Nebo byste si raději vyzkoušeli jízdu elektromobilem? Stačí jen správně odpovědět a mít trochu štěstí. Napište nám do 30. 6. na adresu zpravodaj@kiekert.com, kolik let je již firma Louda Auto na trhu. Ze správných odpovědí vybereme výherce, který si bude moci vybrat zapůjčení buď Škody Karoq nebo elektrovozu VW Golf. Druhého výherce pak vylosujeme z těch, kteří do 30. 6. využijí výše uvedenou zvýhodněnou nabídku „předprázdninového“ servisu. Přejeme vám hodně štěstí a mnoho spokojených kilometrů.