Rubriky
25/2021

Vánoce s českými hrami a hračkami

Jméno společnosti Dino Toys možná každý z vás nezná, ale jejich slavné produkty určitě. Tato firma dnes patří na českém trhu k předním výrobcům puzzle, deskových her, karet, dřevěných obrázkových kostek a dalších hraček. A pokud by si s nimi chtěl někdo pod vánočním stromečkem pohrát, má nyní šanci.

Společnost Dino Toys vznikla v roce 1993, je tedy stejně „stará“ jako český Kiekert. Založil ji Ladislav Mareš, velký milovník koní, herní inovátor a autor slavné hry Dostihy a sázky. Ani další tituly od Dina vám asi nebudou neznámé: Člověče, nezlob se, Kamionem po Evropě, Lovci pokladů či slavná plastová Tatra 148.

V současné situaci jsou stolní hry opět v kurzu, jen v loňském roce jich Dino prodalo přes půl druhého milionu. Neusíná však na vavřínech a na letošní Vánoce přináší další várku atraktivních novinek. Jednou z nich je například hra Gump, která vychází z knihy a filmu „Gump – pes, který naučil lidi žít“. Příběh pohledem toulavého psa je zde přetvořen v kooperativní hru, ve které spolu hráči nesoupeří, ale společně se snaží, aby se Gump na konci hry setkal se svým vyvoleným páníčkem. Další zajímavou novinkou je hra pro předškoláky Nalož Tatru, která má variabilní herní plán skládající se z velkých puzzle dílků. Z těch pak hráči, představující řidiče proslulé tatrovky 148, staví vlastní silnice.

Máte chuť potěšit své děti nějakou hezkou deskovou hrou nebo jinou zajímavou českou hračkou? Nyní máte možnost! Napište nám, na zpravodaj@kiekert.com kolik stojí na eshopu www.mojedino.cz hra „Dostihy a sázky junior“ a pět autorů správných odpovědí má šanci získat voucher na 500 Kč. Uzávěrka soutěže je ve čtvrtek 16. 12. A to není vše! Dino Toys nabízí atraktivní ceny pro všechny naše zaměstnance. Pokud při nákupu v jejich e-shopu zadáte heslo „Kiekert20“, získáte slevu 20 % na veškeré nezlevněné zboží. Akce platí do konce roku. 

Tak hezké a hravé Vánoce!