Rubriky
26/2022

Pohár z Laser Game si odnáší Testing

V minulém čísle jsme představili novou podporu akcí zaměstnanců pro zaměstnance s názvem K-TEAM. První vlaštovkou byl turnaj v Laser Game, do kterého se zapojila téměř všechna oddělení.

„Napadá Tě společná aktivita, na které by
se mohli blíže poznat kolegové z různých oddělení naší firmy? Zašli návrh na komunikace@kiekert.com a můžeš získat nejen podporu v komunikačních kanálech firmy, ale také finanční příspěvek na pronájem zázemí či ceny pro vítěze.“ Tato myšlenka byla představena v minulém čísle Kiekert Zpravodaje a již v lednu se uskutečnila první společná akce.

Ve čtvrtek 20. ledna se v pardubické Laser Game Aréně sešlo osm týmů z naší firmy, aby si poměřily síly v této adrenalinové zábavě. Postupně tak svou výstroj navlékli kolegové z Kvality (Kvalitní tým), Testingu (Testing snipers), PC (Čivický omikron), výroby (Lábemfurt), Nákupu (Pomalé šípy), Personalistek (Ženy v běhu), Správy areálu (Pavlínka a její chlapci) a managementu (Tlapková patrona) a utkali se v desetiminutových kolech vyřazovacím způsobem. První místo a vítězný pohár si nakonec odnesl tým Testingu ve složení Radek Mazal, Mirek Šenkeřík, Jan Levčík a Shiva Senthil Nalini, kteří precizním herním stylem a promyšlenou strategií celý večer ovládli.

Na této první akci projektu K-TEAM však nešlo o stupně vítězů, ale o dobrou atmosféru a poznání kolegů jinak než přes e-mailovou komunikaci. A to se podařilo nadmíru. Děkujeme a těšíme se na příští setkání!