Rubriky
26/2022

Vážení spolupracovníci,

vítám Vás poprvé v roce 2022 a doufám, že již bude klidnější, stabilnější a v původním slova smyslu „pozitivnější“ než dva roky uplynulé.

Hlavním tématem, na které chceme letos upřít svou pozornost, bude spokojenost našich zaměstnanců. Plně souhlasím s tvrzením, že lidé jsou hlavním bohatstvím každé firmy, a spolu s managementem proto budeme hledat cesty, jak pracovní podmínky i celkovou atmosféru v Kiekertu ještě zlepšit. Na konci tohoto měsíce proto proběhne v naší firmě velký průzkum spokojenosti zaměstnanců. Rád bych Vás požádal, abyste se do něj všichni zapojili a podělili se s námi o nápady, připomínky i stížnosti, se kterými se v práci setkáváte. Čím upřímnější budete, tím lépe se nám je podaří vyřešit a zlepšit. Dotazník bude anonymní a zabere Vám jen pár minut.

Přestože stávající situace má k postpandemické idyle ještě daleko, plánujeme pro Vás v letošním roce spoustu zaměstnaneckých akcí, jako je například Dětský den, Kiekert Fest, příměstský tábor Kiekertek, Sportovní park, Pardubický vinařský půlmaraton, Do práce na kole, Vánoční dílničky, obědy s jubilanty a mnoho dalších. Věřím, že se život brzy vrátí do starých kolejí a těším se, až se na těchto akcích spolu opět všichni uvidíme.

Petr Kuchyňa, generální ředitel