Rubriky
27/2022

Kiekert rozdával radost

Mezinárodní den žen je každoročně krásná příležitost, jak popřát nejen všem našim zaměstnankyním, ale také přeloučským seniorkám a jejich ošetřovatelkám. Rádi jsme také pomohli ukrajinským dětem, které v Přelouči našly nový domov.

SLEČNY, PANÍ I DÁMY Z KIEKERTU
1109. Právě tolik žen pracuje v naší firmě na kmenových i agenturních pozicích, a s kytičkou jsme nezapomněli ani na naše milé kolegyně z jídelny, ostrahy a úklidu. Na pracovnice z výroby čekalo příjemné překvapení na vrátnici, oslavenkyním z kanceláří popřál osobně generální ředitel.  

RADOST DO DOMOVA U FONTÁNY
Svátek žen jsme již tradičně zpříjemnili také přeloučskému Domovu u Fontány. Žluté narcisky jsme věnovali nejen všem obyvatelkám, ale také lékařkám, sestrám a ošetřovatelkám, které si je v tomto těžkém období více než zaslouží. Radost v očích seniorek byl pak tou nejhezčí odměnou. 

DÁRKY PRO DĚTI Z UKRAJINY
Naše společnost soucítí s uprchlíky, kteří opouští svou vlast zmítanou válečným konfliktem. Když jsme se proto dozvěděli, že v přeloučské ubytovně našly zázemí maminky se svými dětmi ze Zakarpatské Ukrajiny, rádi jsme jim věnovali batohy, hračky a drobné pozornosti. Současně jsme také umožnili občanům Ukrajiny, kteří se nyní uchází o práci v naší společnosti, zrychlenou a jednodušší formu nástupu.