Rubriky
27/2022

Vyhrajte vstupenky na Majáles

Po dvouleté přestávce se v květnu do Pardubic vrací největší hudební událost, na kterou jsme se všichni již dlouho těšili. Pokud si chcete poslechnout desítky známých kapel i vy, stačí se zapojit do naší soutěže nebo si koupit vstupenky s Kiekert slevou.

Pardubický majáles už roky platí za jeden z nejúspěšnějších a nejvyhledávanějších regionálních festivalů, jenž si – pokud neřádí Covid – nenechá ujít přes deset tisíc návštěvníků. Hvězdy česko-slovenského hudebního nebe na vás u pardubického koupaliště čekají i letos, a to opět na třech pódiích od pátku 13. do soboty 14. května. 

A na koho se letos můžete těšit? Největší hvězdou bude jistě kapela Mirai, která poslední dobou sbírá jednu cenu za druhou, ať již je to ocenění Zlatý slavík či Anděl za skupinu roku. Své nové desky zde představí také Kapitán Demo (album Řekni mámě, ať ti koupí Bentley), Horkýže Slíže (album Alibaba a 40 krátkych songov 2) či Wohnout (album Huh!). Z dalších slavných jmen zmiňme například kapely Vypsaná Fixa, Divokej Bill, UDG, Mig 21, No Name či legendární Mňágu a Žďorp. Komu by to bylo málo, může také navštívit taneční stage, kterou ovládnou přední čeští DJs. Součástí programu jsou i atrakce pro děti, které mají do 130 cm výšky vstup zdarma.

Pokud jste dostali chuť na pořádnou porci muziky, můžete si s námi zasoutěžit o dvě vstupenky zdarma. Ty vyhraje těch pět z vás, kteří odpoví správně na otázku: „Jak se jmenuje nejnovější album kapely Mirai z roku 2021?“ Odpovědi posílejte do 27. dubna na adresu zpravodaj@kiekert.com. Přejeme vám hodně štěstí!

A pokud nevyhrajete a Majáles vás přesto láká, máme pro vás opět možnost získat vstupenky za výhodnější ceny. Každý, kdo dorazí do přeloučské prodejny Krtkův ráj na Pražské ulici (naproti Policii ČR), a prokáže se zaměstnaneckou kartou Kiekert, může si zde zakoupit lístky se slevou za pouhých 550 Kč, a to až do 9. 5. 2022.