Rubriky
28/2022

Život v Kiekertu

Charitativní projekty a podpora mladých talentů. To byly jedny z témat, na která se naše společnost soustředila v uplynulých týdnech. Pojďme je nyní blíže představit.

KIEKERT OPĚT ROZZÁŘILY ŽLUTÉ KVÍTKY

V květnu jsme navázali na úspěšnou tradici a po dvouleté covidové pauze v naší firmě zorganizovali sbírku na boj proti rakovině. Naši zaměstnanci si opět zaslouží velké uznání, během letošního „Květinového dne“ zakoupili téměř 800 žlutých kytiček a poslali tak na nádorovou prevenci 23 890 Kč. Ze čtyřech našich půvabných prodejkyň opět nejvíce zářila Pavlína Bačinová, které se podařilo prodat 329 kvítků.   

PŘEDNÁŠKA PRO STUDENTY PARDUBICKÉ UNIVERZITY

Součástí naší dlouhodobé spolupráce s Dopravní fakultou Univerzity Pardubice jsou také odborné přednášky. Včera jednu takovou, týkající se představení automobilového trhu, přednesl Martin Tobišek, náš CPS manager. Dvouhodinová přednáška v angličtině vzbudila velký ohlas, jejímž výsledkem je zájem studentů o dlouhodobou spolupráci s naší firmou, hlavně formou témat na diplomové práce.   

KIEKERT POMOHL HLEDAT NEJLEPŠÍHO GRAFIKA

Naše společnost opět podpořila soutěž o nejlepšího mladého grafika, organizovanou Střední obornou školou Přelouč. Kreativní kresby na téma „Já a moje bublina“ letos zaslalo 746 žáků ze 48 základních škol z celé ČR. Gratulujeme všem vítězům! Od této spolupráce si slibujeme zvýšení zájmu o techniku a design u mladší generace, stejně tak jako podporu dobrého jména naší společnosti.