Rubriky
29/2022

Na Přelouči nám záleží

Sportovní park pro všechny zaměstnance

Druhý týden v srpnu se v pardubickém parku Na Špici konal již šestý ročník populárního Sportovního parku, ve kterém si děti i dospělí mohli vyzkoušet desítky druhů sportů. Velice nás potěšilo, že nabídku bezplatných hracích karet využilo téměř pět set z vás. Doufáme, že jste si to s rodinami pořádně užili a za rok se těšíme na pardubických sportovištích zase na shledanou. 

Kiekert přivítal prvňáčky ve školních lavicích

Letošní 1. září bylo významné pro 140 malých školáčků, kteří poprvé zasedli do školních lavic. Na obou základních školách v Přelouči je přivítaly nejen paní ředitelky, ale také zástupci města Přelouče a milé překvapení z Kiekertu – balíček se školními pomůckami, drobnými dárky a sladkostmi. Dětem přejeme šťastné vykročení do světa vzdělávání, hodně kamarádů a jedniček. 

Podpora největší kulturní události Přelouče

Přelouč se 17. září 2022 stala opět hlavním městem českého dabingu. Ten den se zde konal již 28. ročník Cen Františka Filipovského za dabing, jejímž je společnost Kiekert dlouhodobým partnerem a podporovatelem. Gratulujeme všem oceněným umělcům, děkujeme městu Přelouč za skvělou spolupráci a věříme, že si všichni tento slavnostní den užili s námi.