Rubriky
29/2022

Vyhlašujeme další ročník soutěže 10 × 10

Společnost Kiekert opět přináší možnost získání sponzorského daru 10 000 korun. A co je pro to třeba udělat? Mít dobrý nápad a představit aktivitu, která pomůže ve vašem okolí.

Zaměstnaneckou soutěž 10 × 10 není jistě třeba našim čtenářům představovat. V Kiekertu úspěšně běží od roku 2014 a celková suma, kterou naše společnost vynaložila na záslužné projekty svých zaměstnanců, letos dosáhne úctyhodných osmi set tisíc korun. 

Nejedná se ale o soutěž v pravém slova smyslu. Všechny došlé návrhy jsou bodovány dle jasných kritérií a následně vyhodnocovány marketingovou komisí, které předsedá generální ředitel. A jaká tato kritéria jsou? Smysluplnost návrhu, vzdálenost od Přelouče, marketingový přínos firmě, provázanost s našimi zaměstnanci a síla příběhu. 

V loňském roce bylo do soutěže přihlášeno třicet návrhů. Hojně zastoupeny byly akce pro děti (jako například podpora volnočasových kroužků nebo dětské dny), dále žádosti o příspěvek na vzdělávací přednášky, sportovní aktivity či charitativní projekty. Dle výše uvedených parametrů je nasnadě, že uspěly návrhy, jež podporovaly aktivity v blízkosti Přelouče, které měly nějakou spojitost s naší společností či zaměstnanci. Oceňovaným bonusem byla také možnost představení spolupráce s Kiekertem široké veřejnosti.

Z loňských deseti návrhů bychom zde mohli připomenout například pomoc při pořízení vybavení pro malé rugbisty v Přelouči, příspěvek na vybavení učebny robotiky v základní školy ve Chvaleticích či podporu projektu adopce seniorů, který si dal za cíl sbližovat děti a nestarší generaci. Děkujeme tímto všem žadatelům za skvělou přípravu a výbornou možnost pomoci!

Nyní zahajujeme další, již osmý ročník této soutěže. Vidíte i vy ve svém okolí zajímavé aktivity a chcete pro ně získat sponzorský dar 10 000 Kč? Napište nám do pátku 4. 11. své návrhy, ze kterých komise vybere deset výherců. Jedinou podmínkou je, aby byl uchazeč kmenovým zaměstnancem Kiekertu a do soutěže se přihlásil jménem organizace (právnické osoby), které je sám členem.