Rubriky
30/2022

Dotkněte se jiné reality

Blíží se Vánoce a mnoho z nás již přemýšlí nad vánočními dárky. Plyšák? Stavebnice? To vše už tu bylo… A co takhle motocyklové závody na světových okruzích, výstup na Machu picchu či jízda na nejdivočejších horských dráhách světa? To vše je teď možné zažít v pardubickém Ideonu.

Představujeme Vám IQ Park Ideon, který se nachází hned vedle pardubického Aquaparku a své návštěvníky vítá již téměř rok. V čem se liší od ostatních IQ parků? Virtuální realitou! Ta je tu základním kamenem všech atrakcí, ať se již jedná o simulátory golfu, Formule 1 nebo potápěčskou expedici po dnech moří a oceánů. 

Naleznete zde i atrakce, na které brýle pro virtuální realitu nepotřebujete. Mezi nimi je například simulátor střelnice, boxu, bowlingu či interaktivní horolezecká stěna. Kromě těchto adrenalinových atrakcí můžete v pardubickém IQ parku potrápit i mozek pomocí mnoha interaktivních testů a kvízů. Vyzkoušet můžete také jednu cestovatelskou libůstku: pomocí virtuální reality se můžete ocitnout na libovolném místě planety „na vlastní oči“. Díky propojení s Google Street View si tak můžete projít Las Vegas, Tokio či zavzpomínat na svou dovolenou.

Pokud vás nabídka IQ Parku Ideonu zaujala, nabízíme vám možnost návštěvy zdarma. Napište nám do 19. prosince na adresu zpravodaj@kiekert.com správnou odpověď na otázku: „Jak se jmenují brýle používané v IQ parku na virtuální realitu?“ a pět z vás získá dárkový poukaz na 200 Kč. Přejeme vám hodně štěstí!