Rubriky
30/2022

Vážení kolegové,

blíží se nám konec roku 2022, ve kterém jsme stejně jako v roce předchozím čelili mnoha výzvám. Náš obchodní i soukromý život ovlivnila pandemie COVID-19, logistické problémy vyvolané výlukami v Číně, pokračující nedostatek polovodičů, konflikt mezi Ruskem a Ukrajinou či negativní dopady na dodávky energií vyvolávající vysokou inflaci.

Ohlédneme-li se však zpět, tyto překážky se nám podařilo jak na úrovni skupiny Kiekert, tak i zde v České republice zvládnout poměrně dobře. A to hlavně díky vám, vaší tvrdé práci a obětavosti, za což vám velmi děkuji. Bez vás bychom to nedokázali.

Nedávná změna ve vedení českého závodu v kombinaci s organizačními změnami v rámci globální skupiny Kiekert mohla možná některé z vás překvapit a vzbudit zájem o budoucí vývoj firmy. Rád bych vás na tomto místě uklidnil. Většina změn bude dokončena ještě letos, a my tak vstoupíme do roku 2023 plně připraveni zvládnout všechny úkoly, které nás čekají. Během posledních několika měsíců jsem měl možnost seznámit se s mnohými z vás a mohu upřímně říci, že vaše znalosti a pracovní morálka předčily má očekávání. Jsem proto optimistický a věřím, že stanovené cíle pro nadcházející nový obchodní rok jistě splníme. Letos jsme sice na některé z nich nedosáhli, jsou ale patrná zlepšení a já věřím, že například pokud jde o klíčové ukazatele výkonnosti, jsme na velmi dobré cestě. 

V nadcházejícím roce 2023 také oslavíme 30. výročí založení společnosti Kiekert-CS. Přípravy na oslavy tohoto významného milníku v historii naší firmy jsou již v plném proudu a mohu vás ujistit, že se máte na co těšit. O programu a termínech vás budeme samozřejmě včas informovat. 

Na závěr mi dovolte vám všem ještě jednou poděkovat za vaši práci, obětavost a úsilí, bez nichž bychom nebyli na nový rok tak dobře připraveni, jako nyní jsme. Také srdečně děkuji za vřelé přijetí do vašeho týmu.

Přeji vám všem, vašim rodinám a přátelům krásné Vánoce a do nového roku především zdraví a štěstí.

Karl Lambertz
generální ředitel