Rubriky
31/2023

Kiekert odpovědnou firmou roku

Konec minulého roku nám přinesl radost v podobě významných ocenění za podporu přeloučského regionu. Nejprve jsme na prknech Národního divadla obdrželi ocenění za Nejlepší charitativní projekt roku a o pár týdnů později na nás čekalo další příjemné překvapení.

První cena, kterou jsme v Praze získali za projekt „Vánoce pro přeloučské seniory“, nezůstala v síni slávy dlouho osamocena. Na slavnostním galavečeru Udílení cen dobrovolníků, neziskových organizací a společensky odpovědných firem Pardubického kraje získal Kiekert ocenění další, a to: „Společensky odpovědná firma roku 2022“. Stalo se tak v Congress centre Paláce Pardubice, kde předávání cen probíhalo pod taktovkou moderátorky Jolany Voldánové.

Čím si Kiekert toto ocenění zasloužil? Širokým záběrem mnoha aktivit, kterými se dlouhodobě snaží pomáhat ve svém regionu. Jedná se například o charitativní běh v rámci partnerství s Vinařským půlmaratonem (Kiekert tradičně hlavním partnerem akce), soutěž 10×10 pro podporu lokálních projektů, vítání přeloučských prvňáčků, Květinové dny podporující boj proti rakovině, podpora Cen Františka Filipovského, aktivní účast ve výzvě Do práce na kole, podpora a ceny do soutěže Hledáme nejlepšího mladého grafika přeloučské střední odborné školy, organizace charitativních sbírek, dlouhodobá spolupráce s domovem pro seniory včetně zmiňovaného vánočního večírku s nadílkou, podpora Sportovního parku a mnoha dalších akcí. Oceněny byly také akce pro zaměstnance, jako příměstský tábor Kiekertek, Vánoční dílničky a s ním spojené charitativní pečení, Dětský den, dárky ženám na MDŽ či Kiekert Fest.

Tohoto významného ocenění si velmi vážíme. Je pro nás potvrzením, že tyto akce mají smysl a s radostí v nich budeme i nadále pokračovat. 

Děkujeme tímto všem zaměstnancům, kteří se do našich charitativních projektů zapojují a podporují je.

Staňte se na jeden den dobrovolníkem
v Domově u fontány!

Na přeloučských seniorech nám záleží a rádi jim pomáháme. Z vánoční akce víme, že to máte podobně, a proto vám nyní nabízíme příležitost na jeden den zlepšit babičkám a dědečkům v Domově u fontány náladu. A jak? Například předčítáním z knížky, hraním her, procházkou po zahradě nebo zkrátka jen milým povídáním.
Dobrovolnický den se uskuteční ve středu 29. března od 9:00 do 15:00 hodin a pro začátek hledáme pět nadšených kolegů. Jako poděkování od firmy dostanou dobrovolníci samozřejmě na tento den placené volno. Případní zájemci se mohou hlásit na emailu lubos.kopecky@kiekert.com.