Rubriky
32/2023

Kiekert rozdával radost

Mezinárodní den žen je každoročně krásná příležitost, jak popřát nejen všem našim zaměstnankyním, ale také přeloučským seniorkám a jejich ošetřovatelkám. Rádi jsme také podpořili soutěž Hledáme nejlepšího grafika, jejímž jsme tradičním partnerem.

Slečny, paní i dámy z Kiekertu
1114. Právě tolik žen pracuje v naší firmě na kmenových i agenturních pozicích, a s kytičkou jsme nezapomněli ani na naše milé kolegyně z jídelny, ostrahy a úklidu. Na pracovnice z výroby čekalo příjemné překvapení na vrátnici, oslavenkyním z kanceláří popřál osobně personální ředitel.   

Radost do Domova u Fontány
Svátek žen jsme již tradičně zpříjemnili také přeloučskému Domovu u Fontány. Tulipán s karafiátem jsme věnovali nejen všem obyvatelkám, ale také lékařkám, sestrám a ošetřovatelkám, které si poděkování za svou náročnou práci více než zaslouží. Radost v očích seniorek byl pak tou nejhezčí odměnou.  

Kiekert pomohl hledat nejlepšího grafika
Naše společnost opět podpořila grafickou soutěž organizovanou Střední odbornou školou GYGR v Přelouči. Kreativní kresby na téma „Země mocná nebo nemocná“ letos zaslalo 415 žáků ze 44 škol základních škol z celé ČR. Od této aktivity si slibujeme zvýšení zájmu o techniku a design u mladší generace, stejně tak jako podporu dobrého jména naší společnosti.