Rubriky
32/2023

Vyhrajte vstupenky na Majáles

Jako každý květen i letos míří do Pardubic stovky muzikantů, aby zahráli na oblíbeném pardubickém Majálesu. Pokud si chcete tento výjimečný hudební svátek užít i vy, stačí se zapojit do naší soutěže nebo si koupit vstupenky s Kiekert slevou.

Pardubický majáles už roky platí za jeden z nejúspěšnějších a nejvyhledávanějších regionálních festivalů, jenž si nenechá ujít přes deset tisíc návštěvníků. Hvězdy česko-slovenského hudebního nebe na vás u pardubického koupaliště čekají i letos, a to opět na třech pódiích od pátku 12. do soboty 13. května. 

A na koho se letos můžete těšit? Největší hvězdou bude kapela Chinaski, která na konci minulého roku vydala úspěšnou desku s hitem „Měl bych si boty zout“. Své nové album Kusy radosti představí také Vypsaná fiXa a jistě hrdě – díky této desce získala cenu Anděl za skupinu roku. Očekávanou hvězdou bude také David Koller, který dá ochutnat ze svého nového alba s názvem „LP XXIII“. Z dalších slavných jmen zmiňme například kapely Mirai, Marpo & Troublegang, Pekař, UDG, Wohnout a také dvě překvapivá, ale dobře známá jména: Leoš Mareš a skupina Lunetic. Komu by to bylo málo, může také navštívit taneční stage, kterou ovládnou přední čeští DJs. Součástí programu jsou i atrakce pro děti, které mají do 130 cm výšky vstup zdarma.

Pokud jste dostali chuť na pořádnou porci muziky, můžete si s námi zasoutěžit o dvě vstupenky zdarma. Ty vyhraje těch pět z vás, kteří odpoví správně na otázku: „Jak se jmenuje zmiňované nejnovější album kapely Chinaski z roku 2022?“ Odpovědi posílejte do 2. května na adresu zpravodaj@kiekert.com. Přejeme vám hodně štěstí!

A pokud nevyhrajete a Majáles vás přesto láká, máme pro vás opět možnost získat vstupenky za výhodnější ceny. Každý, kdo dorazí do přeloučského prodejny Krtkův ráj na Pražské ulici (naproti Policii ČR), a prokáže se zaměstnaneckou kartou Kiekert, může si zde zakoupit lístky se slevou za pouhých 650 Kč, a to až do 9. 5.
 2023.