Rubriky
33/2023

Vážení kolegové,

čas letí, a my se již blížíme ke konci prvního pololetí letošního roku. Přestože děláme pokroky, stále zaostáváme za původními ekonomickými cíli, a to hlavně z důvodů inflace a nestandardních nákladů.

Abychom se dostali zpět na původní plán, definovali jsme několik opatření, která by měla aktuální trend zvrátit. Věřím, že díky současné optimističtější situaci na trhu a vám, našim odhodlaným a schopným pracovníkům, se nám podaří dané cíle do konce roku dosáhnout. V posledních několika týdnech získala skupina Kiekert řadu významných obchodních vítězství, která blíže představím na našem příštím setkání zaměstnanců s managementem. Plán získávání nových zakázek se nám tedy plnit daří, o dalších důležitých projektech se navíc rozhodne v příštích několika týdnech.

Léto jsme v KCS přivítali vydařeným Dětským dnem a Dnem otevřených dveří, který měl letos rekordní účast. Doufám, že jste si všichni spolu s Harry Potterem užili bohatý program a mohli své rodině a přátelům představit svou práci zde v KCS. Děkuji všem dobrovolníkům, kteří se o to zasloužili, a samozřejmě i vám všem, kteří jste se akce zúčastnili – hlavně díky vám byl tento den vydařený a velmi příjemný.

Na oslavu 30. výročí našeho českého závodu dodržel generální ředitel Jérôme Debreu svůj slib a na vyhlášený Kiekert Fest přivezl slavnou kapelu AC/DC. I když se nejednalo o australský originál, skupina předvedla fantastickou show a doufám, že jste se bavili stejně jako já. Závěrečný ohňostroj do tónů nesmrtelných hitů „Highway to hell“ a „You shook me all night long“ byl jistě skvělým vyvrcholením perfektní oslavy a příjemným zahájením léta. Děkuji všem za účast! Můj první český Kiekert Fest pro mne bude díky vám nezapomenutelný.

Přeji vám všem krásné léto, příjemnou dovolenou a mnoho zaslouženého relaxu v kruhu vašich nejbližších. 

Karl Lambertz
generální ředitel