Rubriky
34/2023

Na Přelouči nám záleží

Kiekert přivítal prvňáčky ve školních lavicích.
Podpora největší kulturní události Přelouče.
Druhý dobrovolnický den v Domově u fontány.

Kiekert přivítal prvňáčky ve školních lavicích
Letošní 4. září bylo významné pro 100 malých školáčků, kteří poprvé zasedli do školních lavic. Na obou základních školách v Přelouči je přivítaly nejen paní ředitelky, ale také zástupci města Přelouče a milé překvapení z Kiekertu – balíček se školními pomůckami, drobnými dárky a sladkostmi. Dětem přejeme šťastné vykročení do světa vzdělávání, hodně kamarádů a jedniček.  

Podpora největší kulturní události Přelouče
Přelouč se 16. září 2023 stala opět hlavním městem českého dabingu. Ten den se zde konal již 29. ročník Cen Františka Filipovského za dabing, jichž je společnost Kiekert dlouhodobým partnerem a podporovatelem. Gratulujeme všem oceněným umělcům, děkujeme městu Přelouč za skvělou spolupráci a věříme, že si všichni tento slavnostní den užili s námi.  

Druhý dobrovolnický den v Domově u fontány
V úterý 19. září se konal již druhý firemní dobrovolnický den, ve kterém osm našich zaměstnanců pomáhalo přeloučským seniorům zlepšit náladu a pobavit se. Hlavním tématem tentokrát byla procházka v podzimní zahradě, kterou jsme si díky krásnému počasí všichni užili. Děkujeme všem dobrovolníkům za vítanou pomoc našim nejbližším.