Rubriky
34/2023

Vyhlašujeme další ročník soutěže 10 × 10

Společnost Kiekert opět přináší možnost získání sponzorského daru 10 000 korun. A co je pro to třeba udělat? Mít dobrý nápad a představit aktivitu, která pomůže ve vašem okolí.

Zaměstnaneckou soutěž 10 × 10 není jistě třeba našim čtenářům představovat. V Kiekertu úspěšně běží od roku 2014 a celková suma, kterou naše společnost vynaložila na záslužné projekty svých zaměstnanců, letos dosáhne úctyhodných devíti set tisíc korun. 

Nejedná se ale o soutěž v pravém slova smyslu. Všechny došlé návrhy jsou bodovány dle jasných kritérií a následně vyhodnocovány marketingovou komisí, které předsedá generální ředitel Karl Lambertz. A jaká tato kritéria jsou? Smysluplnost návrhu, vzdálenost od Přelouče, marketingový přínos firmě, provázanost s našimi zaměstnanci a síla příběhu. 

V loňském roce bylo do soutěže přihlášeno 28 návrhů. Hojně zastoupeny byly akce pro děti (jako například podpora volnočasových kroužků nebo dětské dny), dále žádosti o příspěvek na vzdělávací přednášky, sportovní aktivity či charitativní projekty. Dle výše uvedených parametrů je nasnadě, že uspěly návrhy, jež podporovaly aktivity v blízkosti Přelouče, které měly nějakou spojitost s naší společností či zaměstnanci. Oceňovaným bonusem byla také možnost představení spolupráce s Kiekertem široké veřejnosti.

Z loňských deseti návrhů bychom zde mohli připomenout například pomoc při pořízení vybavení pro malé fotbalisty v Přelouči a v Přelovicích, příspěvek na nákup nového vybavení pro Sokol Staré Čívice či podporu benefičního hokejového zápasu, jehož výtěžek putoval postiženému Kubíkovi. Děkujeme tímto všem žadatelům za skvělou přípravu a výbornou možnost pomoci!

Nyní zahajujeme další, již osmý ročník této soutěže. Vidíte i vy ve svém okolí zajímavé aktivity a chcete pro ně získat sponzorský dar 10 000 Kč? Napište nám do pátku 24. 11. na adresu komunikace@kiekert.com své návrhy, ze kterých komise vybere deset výherců. Jedinou podmínkou je, aby byl uchazeč kmenovým zaměstnancem Kiekertu a přihlašovaná organizace byla právnickou osobou. 

Formulář pro přihlášení svého projektu naleznete zde:
Žádost o sponzorský dar 10x10_2023