Rubriky
36/2024

Stříbro pro běžce z Kiekertu

Pardubický vinařský půlmaraton je již mnoho let významnou sportovní událostí našeho kraje a je nám ctí, že jej můžeme z pozice hlavního partnera již deset let podporovat. A to nejen finančně, ale také výkony – letos si naši kolegové odnesli cenu za druhý nejrychlejší tým.

Polovina dubna je v Pardubicích spojena s velkým běžeckým svátkem, který vždy na celý den ovládne centrum města. Pardubický vinařský půlmaraton nabízí návštěvníkům nejen možnost zaběhnout si zmiňovanou, přes 21 kilometrů dlouhou trať, ale i rodinný běh na 1700 metrů či soutěž koloběžkářů. Velmi populárním během je také závod na 10 kilometrů, který nese jméno po naší společnosti a každoročně se jej účastní několik set běžců. 

Společnost Kiekert se na této sportovní události po celý den představuje široké veřejnosti ve velkém promo stanu přímo na Pernštýnském náměstí. Sportovně naladění zájemci tu mohou získat informace o firmě či volných pracovních pozicích a připraveno je také mnoho zábavy pro nejmenší návštěvníky.

A jak letos závody dopadly? Celkem Kiekert reprezentovalo 9 běžců na půlmaratonové trati a 17 na desetikilometrové. Hlavně na druhé zmiňované se nám zadařilo a tým Kiekert si odnesl skvělou stříbrnou medaili. O tu se zasloužila čtveřice běžců Denis Korneliuk (39:15), Radek Kučera (43:09), Ondřej Šimák (49:22) a Vladimír Kosina (49:54). Nejrychlejšími kolegy na 21 km byli Jan Suk (1:43:53) a Dita Skalická (1:47:14). Skvělá práce! 

Všem sportovcům gratulujeme a návštěvníkům našeho stánku děkujeme za krásné odpoledne.

Fotogalerie 

Videoreportáž