Rubriky
37/2024

Kiekert Fest sluncem zalitý

S přicházejícím létem je tradičně spojena i nejoblíbenější akce našich zaměstnanců – velká letní párty Kiekert fest. Také letos si stovky kolegů užily den plný zábavy, soutěží, slunce, muziky i akrobatických výkonů a to vše pod taktovkou skvělého moderátora romana Vojtka. 

Sobotu 22. června si ve svém kalendáři červeně zakroužkovalo mnoho příznivců dobré nálady, skvělé muziky, zábavy a pivního moku. Na sportovním hřišti vedle naší firmy se konal další, v pořadí již šestý Kiekert Fest. A opět se vydařil na jedničku!

Moderátorskou taktovku tento rok převzal oblíbený herec a tanečník Roman Vojtek, kterého mnozí znají z televizního seriálu Vyprávěj. Náš letošní průvodce Kiekert Festem toho však dokázal mnohem víc, byl například dvakrát nominovaný na divadelní cenu Thálie a vyhrál také první řadu taneční show Star Dance. 

Díky krásnému počasí proudili návštěvníci na festival v hojných počtech již od druhé hodiny. A že se bylo na co těšit! Areál byl atrakcemi doslova nabitý. Zaměstnanci a jejich drahé polovičky si mohli užít například oblíbený autodrom nebo pravou střelnici z devadesátých let, kde mohli vystřelit dámě svého srdce papírovou růži. Dále bylo možné vyzkoušet originální autodráhu s driftujícími autíčky, která se ovládala natáčením mobilního telefonu. Adrenalinové atrakce zde byly zastoupeny populárním wipe-out zametačem, známým ze stejnojmenné televizní soutěže a novinkou zvanou Lidská moucha. Ta spočívala v tom, že se hráč navlékne do obleku ze suchého zipu, odrazí se a skočí na terč, který je pokryt pavučinou ze stejného materiálu. Jak komicky vypadá člověk, který bezmocně visí hlavou dolů v pavoučí síti, si asi umíte představit…

Velmi populární byl také zkrášlovací koutek kosmetické firmy Mary Kay, který využily hlavně dámy, a stánek s airbrushovým tetováním, který postupně využili téměř všichni návštěvníci. Největší zájem však nakonec vzbudil fotokoutek s atraktivní novinkou: fotkami tvořenými za pomoci umělé inteligence. Díky ní tak ten den vzniklo mnoho superhrdinů, elitních modelek a celebrit z titulních stránek časopisů s tvářemi našich kolegů. 

Žádný Kiekert Fest se samozřejmě nemůže obejít bez soutěží. Těch bylo letos také dostatek a jak jinak, většinou pivních. V první z nich, v Pivním běhu, zazářila legenda předchozích ročníků Honza Pavelka s kolegyní Lucií Kunáškovou. Z velkého finále na wipe-out zametači si odnesl zlato obratný kolega David Kabrhel. V Koulení sudů a Pivní štafetě zase nenašel přemožitele tým Havana, složený z Martina Kušty, Tomáše Váni a Davida Šaravce. Zlatým hřebem pak bylo Mistrovství Kiekertu v držení tupláku na čas. V kategorii muži suverénně zvítězil Alexandr Hrevuš, který tak obhájil loňské zlato a opět si odnesl sud chlazeného Kozla. Nejsilnější ženou se stala Lenka Vobořilová a věříme, že i ji výhra v podobě bedny Prosecca potěšila. 

Příjemným momentem bylo také poděkování managementu naší společnosti všem přítomným zaměstnancům. Z pódia promluvil výrobní ředitel Tomáš Krajsa, který vyjádřil vděk za skvělé pracovní výsledky a loajalitu, popřál všem přítomným příjemnou zábavu a na závěr si připil s ostatními manažery na zdraví našeho přeloučského závodu. 

Důležitou součástí každého Kiekert Festu jsou vždy hudební vystoupení. V průběhu letošního ročníku hrála známé české i zahraniční hity zábavová skupina Proradost. Tu v podvečer vystřídal neplánovaný speciální host, kterým byl… sám moderátor Roman Vojtek. Jeho série největších muzikálových hitů z Pomády či Horečky sobotní noci sklidila veliký úspěch. Hudební žezlo koncem večera převzala kapela Kabát revival, která skvělý večer zakončila známými hity jako V pekle sudy válej, Žízeň či Moderní děvče. 

Děkujeme všem, kteří se rozhodli strávit s firmou Kiekert červnovou sobotu a užít si skvělou párty se sedmi sty kolegy.

Videoreportáž 

Fotogalerie