Rubriky
37/2024

Život v Kiekertu

Dobrovolnický projekt, exkurze pro seniory či charitativní sbírka. To byly jedny z témat, na která se naše společnost soustředila v uplynulých týdnech. Pojďme je nyní blíže představit.

PODPORA BOJE PROTI RAKOVINĚ
V polovině května naši společnost opět rozzářily žluté kvítky, jejímž zakoupením jste mohli přispět do sbírky na boj proti rakovině. Zaměstnanci Kiekertu si opět zaslouží velké uznání – během letošního „Květinového dne“ zakoupili 827 žlutých kytiček a poslali tak na nádorovou prevenci 27 130 Kč, o 34 % více než vloni. Děkujeme všem za pomoc i organizaci!  

SENIOŘI SI PROHLÉDLI VÝROBU
Před měsícem jsme v Kiekertu přivítali vzácnou návštěvu – seniory z přeloučského Domova u fontány. Několik návštěvníků prohlídky zde pracovalo, a to jak v původní Tesle, tak i v začátcích Kiekertu. Senioři se nejprve dozvěděli zajímavosti o naší firmě a poté navštívili výrobní linku Ford. Setkání bylo velice příjemné a plné zvídavých dotazů. Děkujeme za návštěvu a těšíme se na další!  

DOBROVOLNICKÝ DEN 
Koncem dubna se uskutečnil náš další dobrovolnický den, kdy jsme se rozhodli potěšit obyvatele místního domova pro seniory. Opět jsme tedy mohli zpříjemnit babičkám a dědečkům den svou společností. A výběr možností byl opravdu bohatý: čtení oblíbených knížek, hraní stolních her, cestovatelská přednáška, procházka po parku, či přání nejčastější: jenom si chvíli hezky povídat.