Rubriky
38/2024

Je libo punk nebo klasiku?

Soutěže o vstupenky na hudební koncerty se u vás dlouhodobě těší největšímu zájmu. Dnes vám tedy přinášíme dvojitou porci a to jak pro fanoušky nejlepšího českého punku, tak i pro fajnšmekry z řad milovníků hudební klasiky. 

Máte rádi nesmrtelné hity od hvězd jako jsou Queen nebo Frank Sinatra? Dnes budete mít příležitost vyhrát vstupenky na jedinečné vystoupení orchestru Cello Republic, kde tyto slavné písně zazní v podání předních českých cellistů. Do Pardubic si 26. listopadu najde v rámci svého podzimního turné cestu jedinečná čtveřice violoncellistů, vítězů mezinárodních soutěží, sólistů, pedagogů I popularizátorů klasické hudby. Tito umělci se proslavili u nás, ve světě, na YouTube a kamkoliv vkročili. Nechávají za sebou vyprodané sály, originální zážitky z koncertů a milióny zhlédnutí.

A nyní to nejlepší: Tři z vás mohou v dne­šní soutěži získat dvě vstupenky, a navíc i aktuální CD. Stačí, když nám do 8. listopadu napíšete na adresu zpravodaj@kiekert.com správnou odpověď na otázku: „Jak se zmiňované poslední cd orchestru Cello Republic z roku 2022 jmenuje?“ Těšíme se na vaše odpovědi a přejeme hodně štěstí!

Nyní sestupme do divočejších vod hudebních bystřin. Legendární punková kapela Volant, kde na sólovou kytaru nehraje nikdo jiný než Zbyněk Bosák z Kiekertu, patří vedle vypsané fiXy mezi největší pardubické rockové hvězdy. V rámci punkové osvěty pořádají muzikanti každý rok velmi oblíbený festival „Krásný Volant Fest“, na který sezvou ty nejlepší spřátelené kapely, které se na české scéně pohybují. A na koho se můžete těšit letos? 16. listopadu rozboří Pardubice hvězdy jako E!E, Punk Floid, Houba, Nežfaleš či Dukla Vozovna a finále nebude samozřejmě patřit nikomu jinému než kapele Volant. Pokud si i vy chcete s frontmanem zakřičet legendární „Točte se pankáčové!“, napište nám do 8. listopadu na adresu zpravodaj@kiekert.com, ve kterém klubu se volantí festival koná. Dva výherci pak získají na tento romantický večer po dvou vstupenkách.