Rubriky
28/2022

Vážení spolupracovníci,

aktuální situace v automobilovém průmyslu zůstává stále nejistá. Kumulace problémů v podobě ukrajinského vojenského konfliktu či obřích lockdownů v Číně prohlubuje nestabilitu v dodavatelských řetězcích, což negativně ovlivňuje většinu našich zákazníků i nás samotné. Dobrou zprávou však je, že přes všechny tyto objektivní komplikace se nám v květnu podařilo vyrobit úctyhodných 3 200 000 zámků, což je více než jsme původně plánovali. Také červnové předpovědi zákazníků jsou zatím optimistické.

Poté, co skončilo covidové omezení návštěv a omezení cestování obecně, jsme u nás v minulých týdnech přivítali velké množství zákazníků. Byli u nás zástupci Daimleru, BMW, Audi, i jednoho z našich menších zákazníků, firmy Aptiv. S potěšením mohu konstatovat, že při závěrečných jednáních všichni oceňovali perfektní přístup našich týmů, což v minulosti nebylo vždy pravidlem. A i když z každé návštěvy zůstávají otevřené úkoly, hodnocení byla velice pozitivní. 

Jsem také rád za příznivé ohlasy na náš Dětský den, na který dorazilo téměř tisíc návštěvníků. Děkuji všem, kteří do Kiekertu zavítali se svou rodinou a známými, i těm, kteří se o něj organizačně postarali. 

Na závěr bych Vás rád pozval na čtvrtý ročník oblíbeného Kiekert Festu, kterým nás letos provede skvělý bavič Jakub Kohák. Poslední červnovou sobotu se tak můžete těšit na nabitý program, několikahodinovou zábavu, živý koncert i bohaté občerstvení. Těším se, že se tam společně všichni setkáme.

Přeji Vám hezké léto, příjemnou dovolenou a hodně zaslouženého odpočinku.

Petr Kuchyňa
generální ředitel