Rubriky
28/2022

Kiekert v záři reflektorů

Představení našich autonomních vláčků odborné veřejnosti a nová cesta, jak nabídnout zajímavou kariéru absolventům škol. To byly hlavní důvody vzniku dvou nových videí, která si dnes představíme.

V hlavní roli EastLog
Naše společnost se pravidelně účastní kongresu EastLog – největší logistické události v České republice, která informuje profesionály v oboru o aktuálním dění a nových trendech. Při přípravě letošního ročníku jsme byli organizátorem osloveni, abychom při společné prezentaci představili projekt nových autonomních vláčků v Kiekertu. Účastníci kongresu měli také možnost navštívit naši logistiku osobně a představované řešení si prohlédnout na vlastní oči. Jejich zájem nás potěšil, do Přelouče si našla cestu dvacítka z nich.

Součástí přípravy bylo také vytvoření videospotu o autonomních soupravách, nově využívaných v naší interní logistice. Natáčelo se v exteriérech i interiérech, ve výrobě i v kancelářích, ve skladu materiálu se i létalo dronem. Video dokládá, že technologie používané v Kiekertu jsou na špičkové úrovni. 

Studentům dveře otevřeny
Také druhé video vzniklo ve spolupráci, tentokrát s Univerzitou Pardubice. Zde jsme se zapojili do projektu video medailonků úspěšných absolventů pardubické vysoké školy a natočili motivační spot s Miroslavem Šenkeříkem, test inženýrem z našeho Testingu. Mirek zde popisuje jak využití svého vzdělání v denní praxi, tak i současnou práci v Kiekertu. Tento moderní styl oslovování studentů nám přijde zajímavý a již nyní připravujeme pokračování s dalšími našimi kolegy.

Jak se videa povedla můžete nyní posoudit sami.