Rubriky
32/2023

Vážení kolegové,

čas letí a my vstupujeme již do druhého čtvrtletí roku 2023.Začínáme dobře, prodej výrobků téměř dosáhl předpandemické úrovně, viditelně se nám zlepšují výsledky ve výrobě a získáváme nové zakázky.

Začínáme dobře, prodej výrobků téměř dosáhl předpandemické úrovně, viditelně se nám zlepšují výsledky ve výrobě a získáváme nové zakázky. Zároveň se však stále potýkáme se zranitelností trhu, tlakem na náklady a přetrvávajícími problémy s kvalitou. Výzvy jsou však součástí našeho běžného podnikání a jsem přesvědčen, že máme ty správné lidi, se kterými se nám podaří stanovených cílů dosáhnout.

Po mnoha kolech jednání s našimi odbory jsme dosáhli dohody, která je z mého pohledu spravedlivým a rozumným kompromisem. Chtěl bych poděkovat všem zúčastněným na jednáních, která byla občas trochu vyhrocená, ale vždy férová. 

V neposlední řadě je mi ctí vás všechny pozvat na náš nadcházející velký Dětský den a Den otevřených dveří, který se koná v neděli 28. května.  Mé pozvání se samozřejmě týká také Kiekert Festu – vrcholu letošních oslav třicetiletého výročí, kde na vás čeká bohatý program i několik speciálních překvapení. Nezapomeňte si proto do svých kalendářů červeně poznačit i sobotu 17. června. Těším se, až se tam všichni potkáme, oslavíme „naše“ narozeniny a dáme si spolu pár piv.

Karl Lambertz
generální ředitel