Rubriky
21/2021

Vážení spolupracovníci,

máme za sebou již první měsíc roku 2021 a doufejme, že to bude rok klidnější než ten minulý. Jak asi víte ze sdělovacích prostředků, platí od ledna nový daňový balíček, který přináší spoustu změn. Jednou z nejpodstatnějších je, že Vaše čistá mzda bude již od této výplaty navýšena o více než 1 000 Kč měsíčně. Se změnami i popisem výplatní pásky se můžete seznámit na následujících stránkách.

Petr Kuchyňa

Nově ve zpravodaji naleznete také přehled zaměstnanců, kteří v daném čtvrtletí oslaví pracovní jubileum 10, 15, 20 nebo 25 let. Všem moc děkuji za loajalitu a doufám, že si užijete bonus, který Vám dle kolektivní smlouvy náleží. 

Ohledně samotného Kiekert Zpravodaje Vám přinášíme novinku. Od tohoto čísla naleznete všechna vydání také v online verzi, která je plně přizpůsobená Vašim mobilním telefonům. Díky tomu můžeme posunout naši komunikaci zase o kousek dál, ať již rychlou dostupností, pohodlným přístupem, vkládáním videí nebo možností vyhledávání článků. Více informací naleznete na straně osm.

Epidemiologická situace se sice lepší, přesto bych Vás chtěl poprosit, abyste i nadále dodržovali všechna stanovená pravidla. Jenom díky Vám se podařilo celou situaci až dosud zvládat a doufám, že se nám to společně bude dařit i nadále. 

Přeji Vám hodně úspěchů a hlavně zdraví.  

Petr Kuchyňa
generální ředitel