Rubriky
21/2021

Moderní holky cvičí online

Vánoční svátky jsou dávno za námi, koronavirové vězení bez posiloven a sportovišť ale stále trvá. Také přemýšlíte, jak v této situaci shodit pár kilo nebo si pěkně vysekat figuru? Už nemusíte, webová aplikace onlinefitness.cz vám přináší řešení až do vašeho obýváku.

Vážené dámy, máte chuť něco se sebou dělat, ale není čas? Nebaví vás videa na Youtube, protože jsou pořád stejná, v angličtině a v různé kvalitě? Tak to je pravý čas na představení společnosti Online Fitness. Ta vám nabízí zajímavé řešení – každý týden desítky živě streamovaných fitness lekcí, vysílaných z jejich vlastního nahrávacího studia. 

Všechny lekce jsou vysílány živě se zkušenými trenérkami, které sledují nejnovější trendy. Po skončení živého vysílání je lekce nadále dostupná ze záznamu po celý následující den, takže se nemusíte bát, že vám některá uteče. Téměř 30 typů tréninků má různou délku, od sedmiminutové spalovačky až po třičtvrtěhodinové lekce. Na webových stránkách onlinefitness.cz si můžete všechny typy tréninků prohlédnout, názvy však hovoří jasně: Dokonalý zadek, Zpevňovačka, Břišní pekáč či Vinyasa jóga. Tato úspěšná služba, kterou využívá již 45 000 spokojených klientek, je hrazená formou měsíčního, čtvrtletního nebo ročního členství. Pokud tedy chcete začít cvičit, můžete již dnes – stačí se jen registrovat, vybrat si v rozvrhu svou lekci a začít.

Jak asi správně tušíte, nyní přichází možnost získat postavu Darinky Rolincové zdarma. Pokud máte zájem, napište nám na adresu zpravodaj@kiekert.com do 21. února správnou odpověď na otázku: „Kolik stojí měsíční členství, pokud si nastavíte opakovanou platbu každých 30 dní?“. Ceny jistě stojí za to. Největší šťastlivec získá roční členství v hodnotě 1 990 Kč, čtyři další pak čtvrtletní za 599 Kč. A to není vše! Každý zaměstnanec, který má zájem cvičení vyzkoušet, může navštívit stránku  www.onlinefitness.cz/kiekert a získat 20% slevu na čtvrtletní členství! Akce platí až do konce března. Přejeme vám hodně štěstí a ještě více spálených kalorií.