Rubriky
21/2021

Představujeme zpravodajonline.cz

Jeden slavný citát praví: „Kdo chvíli stál, již stojí opodál“, což nepochybně platí i ve světě komunikace. V letošním roce tak dostává náš Kiekert Zpravodaj svého mladšího online brášku.

Velmi nás těší zájem, který si u vás získal náš firemní magazín. Ten vychází ve dvoutisícovém nákladu, aby se dostal spolu s výplatní páskou ke každému kmenovému zaměstnanci, a ještě jej zbylo dostatek pro agenturní pracovníky a návštěvy. Je nám ale jasné, že se píše rok 2021 a většina z nás žije s mobilním telefonem v ruce. Rozhodli jsme se proto vytvořit také online verzi, aby si novinky z Kiekertu mohli vychutnat také fanoušci všech typů elektronických zařízení, od mobilů, přes tablety až po počítače.   

S radostí vám tedy dnes před­stavujeme stránku zpravodajonline.cz. Časopis je v něm strukturován jako zpravodajský web, články jsou řazeny do vlastních podstránek s velmi příjemným ovládáním a intuitivní navigací. Všechny texty se automaticky přizpůsobují vašemu čtecímu zařízení a nalézt zde můžete jak aktuální, tak i starší čísla. Elektronická varianta má taky nové výhody – k článkům lze přikládat více obrázků i videa, jak se můžete přesvědčit v tomto čísle. U článku o automatizaci zde můžete vidět snoubící linku v akci, u představení nového webu NuEntry.com krátké promo video nebo u soutěže reklamní spot společnosti fitnessonline.cz. Další velkou výhodou je vyhledávání. Stačí kliknout na kategorii v záhlaví článku (například Logistika) a vyjedou vám historicky všechny články z této divize. To samé platí i o autorech článků. Standardní fulltextové vyhledávání je samozřejmostí. Články je také nyní možné jednoduše publikovat na Facebooku, nebo je přeposílat svým známým. 

Věříme, že si novou verzi našeho Kiekert Zpravodaje oblíbíte. Ale nebojte se, o svou papírovou verzi nepřijdete. Vždyť co je příjemnější než pohodové listování voňavým papírem u ranní kávy.